• Contacteer ons! 051/67 00 24
Alles inbegrepen!

Zaalverhuur in Diksmuide waar alle benodigdheden aanwezig zijn

Wie ervoor kiest zijn feest of evenement niet in een feestzaal bij een restaurant te geven zal al snel merken dat men in veel gevallen enkel de zaal huurt. Dit betekent dat er eigenlijk totaal niets voor handen is in de zaal en men zelf via verhuurbedrijven alles nog eens moet gaan huren.

De kostprijs voor een feestzaal kan dus op die manier goedkoop lijken maar zal uiteindelijk ongelofelijk duur uitvallen wanneer men het volledige kostenplaatje bekijkt. Als men dan nog eens de uren erbij telt die men zelf moet spenderen aan het bestellen en berekenen van hetgeen men allemaal nodig heeft, dan heeft men een peperduur evenement.

Wie op zoek is naar zaalverhuur in Diksmuide moet dus zeker en vast naar ’t Eikennest komen en eens kijken wat men hier allemaal ter beschikking krijgt. De zaal voor gelegenheden kan een capaciteit van 300 personen rechtstaand en 200 à 220 personen zittend in de luxetentent. De zaal wordt meestal gebruikt voor het dansfeestfeest met een capaciteit van 180 rechtstaande personen en 130 zittend. In de prijs zit het gebruik van alle aanwezige faciliteiten in inbegrepen behalve verbruik van elektriciteit en gas, een springkasteel en de tent. Daarvoor moet men een supplement betalen.

Als u dit prijskaartje bekijkt, dan zal u ongetwijfeld heel wat goedkoper af zijn dan bij eender welke andere mogelijkheid voor zaalverhuur in Diksmuide. Daarenboven is het prachtige landelijke kader aangenaam om uw feest in te geven en kan u ook genieten van onze herten.

Nieuw!! 

Nu inclusief luxetent van 200 personen

Totaal € 1250

 

Onze diensten

Trouwfeesten

Zaalverhuur

Vakantiewoning

Top